DATACRAFTSMAN VESTIGT ZICH IN DE TECH HUB CUPOLA XS IN HAARLEM.

Cupola XS, misschien wel de meest bijzondere techcampus van ons land.

Vier jaar geleden kwam Barry Bakker in contact met Valerie Vallenduuk en Mike Rijkers toen hij zijn toenmalige kantoor van zijn bedrijf Digitt ging verhuren. Sindsdien weet hij van de plannen van de koepel en wat ze hier willen bereiken met CupolaXS. Barry is naar eigen zeggen een “ambassadeur” geworden van CupolaXS en probeert voormalige werkgevers en andere ondernemers te enthousiasmeren om zich ook in de koepel te vestigen. Nu hij zelf een onderneming aan het opstarten is kan er maar één plek zijn om dit te doen.

Met zijn bedrijf Datacraftsman houdt hij zich bezig met het versnellen van de digitale transitie van organisaties. Vanuit een data gedreven aanpak levert hij waarde die een echte driver of change is voor organisaties die willen versnellen. Er kan geen betere plek zijn voor Datacraftsman dan in de koepel in Haarlem.

TECH HUB

CupolaXS is de techhub voor het MKB uit de regio. Met zeven digitalisering aandachtsgebieden zoals data & ai wil CupolaXS een kenniscentrum zijn om de organisaties te helpen de volgende stap te zetten in deze digitale transformatie. Samen met de ketenpartners en kennisinstellingen moet dit de verbinder worden voor het MKB. In dit interview van Mike Rijkers aan De Ondernemer tijdens de Smart Business Week wordt wel duidelijk waarom CupolaXS zo bijzonder is.

ECOSYSTEEM EN CO-CREATIE

CupolaXS is de techhub voor het MKB uit de regio. Met zeven digitalisering aandachtsgebieden zoals data & ai wil CupolaXS een kenniscentrum zijn om de organisaties te helpen de volgende stap te zetten in deze digitale transformatie. Samen met de ketenpartners en kennisinstellingen moet dit de verbinder worden voor het MKB. In dit interview van Mike Rijkers aan De Ondernemer tijdens de Smart Business Week wordt wel duidelijk waarom CupolaXS zo bijzonder is.

INTERVIEW

Tijdens de Smart Business Week is Barry Bakker van Datacraftsman als huurder geïnterviewd. In dit interview wordt gevraagd waarom hij juist hier als ondernemer een onderdeel wil zijn van de community. Kijk hier het interview terug.

OP SOUNDCLOUD

Klik hier om het interview op soundcloud te beluisteren.

AFSLUITER

Ben jij ook zo enthousiast over deze tech hub en wil je versnellen met data & ai. Kom dan snel vrijbllijvend kennis maken met Datacraftsman dan gaan we samen kijken welke stappen we kunnen zetten voor jouw organisatie.